Опитування (протидія ґендерній нерівності та дискримінації)

06.10.2020

Пропонуємо долучитися до опитування, яке проводять вчені Озден Меліс Улуг з університету Кларка(США), Марія Чаїнська з католицького університету (Чилі) та професорка Лінда Тропп з Массачусетського університету в  Емгерсті  (США). Метою цього дослідження є визначити, які соціальні та психологічні чинники сприяють готовності жінок до суспільної протидії ґендерної нерівності та дискримінації. Зокрема, зрозуміти, за яких соціально-психологічних умов жінки, які є очевидцями випадків ґендерної нерівності та дискримінації у різних сферах, матимуть бажання активно відстоювати цінності ґендерної рівності та який спосіб вони вважатимуть найефективнішим. 

Ризики, пов'язані з цим дослідженням, мінімальні. Роздуми про деякі ґендерні питання можуть бути для когось неприємними, але, як очікується, цей стрес не повинен бути більшим, ніж у щоденних розмовах з цих питань.

Ваша участь у цьому дослідженні є абсолютно добровільною. Анкета є анонімною: Ваше ім’я не буде пов’язане із жодними даними, які Ви надаєте під час цього опитування. Дані будуть позначені лише ідентифікаційним номером і зберігатимуться на комп’ютерах дослідників, що найдійно захищені паролем. Будь ласка, не додавайте жодної ідентифікаційної інформації у відповіді, щоб забезпечити із вашого боку повну анонімність опитування.

Дослідження не передбачає надання консультаційних послуг, і з Вами не будуть контактувати після його закінчення. Якщо після цього опитування Ви почуваєтесь засмученою або ж розумієте, що деякі питання чи аспекти дослідження спричинили Вам страждання, розмова із кваліфікованим психологом чи соціальним працівником може Вам допомогти.

Якщо Ви відчуваєте необхідність поговорити зі спеціалістом із психічного здоров’я щодо будь-якого стресу, який Ви можете відчувати, Ви можете знайти кваліфіковану особу у вашому районі на веб-сайті Громадської організації „Ла Страда-Україна”: https: // la-strada .org.ua / У разі надзвичайної ситуації телефонуйте за номером 102.

 

Пройти опитування