Стипендіат 2017

12.10.2017

ГО «Інформаційно-консультативний жіночий центр» провела відбір на здобуття стипендії імені Олени Семіколєнової для дослідниць/дослідників України на короткострокове навчання або проведення досліджень, інші ініціативи, які сприятимуть реалізації принципу ґендерної рівності в українському суспільстві.

З приємністю повідомляємо, що переможцем 2017 року став Михайло Онуфер з ініціативою проведення просвітницького короткострокового навчального курс на тему ґендерної рівності серед обдарованої і творчої молоді м. Рівне та м. Луцьк віком від 12 до 17 років на базі Рівненського економіко-правового ліцею, Рівненського міського Палацу дітей та молоді та Луцького педагогічного коледжу.

Михайло Онуфер – студент гуманітарного факультету Національного університету «Острозька академія», учасник програми стажування у Верховній Раді України 2017 року (Секретаріат Комітету з питань культури і духовності), член Наукового товариства студентів та аспірантів ім. О. Оглоблина.

Завдання проекту, ініційованого Михайлом в рамках конкурсу:

·         провести серію інтерактивних ігор на ґендерну тематику серед молоді віком від 12 до 17 років;

·         провести серію базових  тренінгів та лекцій на ґендерну тематику серед молоді віком 12-17 років;

·         моделювання ґендерних ролей серед слухачів курсу;

·         проаналізувати та підсумувати ґендерні стереотипи, які існують серед активної молоді м. Рівне та м. Луцьк;

·         розвінчати ґендерно забарвлені міфи;

·         навчити молодь вирізняти порушення принципу ґендерної рівності.

Вітаємо Михайла з перемогою, дякуємо за активну позицію в питанні пропагування ідей ґендерної рівності та ґендерної просвіти та бажаємо успіхів в реалізації проекту!