Стипендіати 2021 року (зима)

22.12.2021

 

ГО «Інформаційно-консультативний жіночий центр» провела відбір на здобуття стипендії імені Олени Семіколенової для дослідниць/дослідників України на короткострокове навчання або проведення досліджень, інші ініціативи, які сприятимуть реалізації принципу ґендерної рівності в українському суспільстві.

Стипендію отримують:

1. Ольга Костіна, яка планує провести дослідження назв вулиць Кривого Рогу через ґендерну призму, а разом з тим динаміку історичної свідомості міста з акцентом на крайньому прикладі масових перейменувань на виконання закону “Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки”.
 
та
 
2. Інна Наливайко, яка планує проведення комплексного дослідження та виявлення ініціатив та організацій, окремих активістів та/чи активісток у Черкаській області, які займаються просуванням питань рівних прав та можливостей чоловіків та жінок

Дякуємо усім, хто надіслали свої пропозиції. Вони всі чудові, і ми віримо, що ви і надалі продовжуватимете свою діяльність в цій сфері.
Від душі вітаємо Ольгу та Інну, та бажаємо сил і наснаги для реалізації таких прекрасних ініціатив.

Довідково про ініціативу можна почитати тут.